Okulumuzun açılı Töreni

İyidere Anadolu Lisesi, yeni eğitim-öğretim yılına muhteşem bir açılış töreniyle başladı. Öğrenciler, öğretmenler, veliler ve okul personeli, konferans salonunda büyük bir coşkuyla bir araya geldi.

Açılış töreni, okul müdürünün yapmış olduğu konuşmalarla başladı. Okulun vizyonu, misyonu ve hedefleri anlatılarak öğrencilerin geleceğe olan motivasyonu artırıldı. Ayrıca, öğrencilere başarılar dileyen ve onlara destek veren mesajlar ile öğrencilerin özgüveni pekiştirildi.

Okulumuzun açılış töreni, yeni bir başlangıç ve umut dolu bir geleceğe adım atma fırsatı oldu. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, birlikte hareket ederek okulumuzun hedeflerine ulaşmak için çalışacaklar. Bu yıl, yeni projeler, etkinlikler ve eğitim programlarıyla dolu olacak ve öğrencilerimiz için unutulmaz bir öğrenme deneyimi sunulacak.

Okulumuzun açılış günü, herkesin kalbinde güzel anılar bıraktı. Yeni eğitim-öğretim yılında başarılarla dolu bir yolculuğa çıkmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

23.09.2023 95

23-09-202323-09-2023