Mezuniyet Töreni

Okulumuzda mezuniyet töreni düzenlendi. Tören, öğrencilerimizin aileleri ve sevdikleriyle birlikte katıldığı, oldukça coşkulu ve duygusal anların yaşandığı bir etkinlik oldu. Mezun olan öğrencilerimiz, ellerinde diplomalarıyla mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. Törenin sonunda öğrencilerimiz, okulumuzda edindikleri bilgi ve birikimlerle gelecekte başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdiler.

Okulumuzda gerçekleşen mezuniyet töreni, öğrencilerimizin eğitim hayatındaki önemli bir dönüm noktasını kutlamak için düzenlenen unutulmaz bir etkinlik oldu. Tören, öğrencilerimizin aileleri ve sevdikleriyle birlikte katıldığı, coşkulu ve duygusal anların yaşandığı bir kutlama oldu.

Mezun olan öğrencilerimiz, ellerinde diplomalarıyla mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. Bu öğrencilerimiz, okulumuzda edindikleri bilgi ve birikimlerle gelecekte başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdiler.

Okulumuz, mezun olan öğrencilerimizin hayatlarına dokunarak, onların geleceklerine ışık tutmaktan mutluluk duyuyor. Öğrencilerimize, okulumuzda öğrendikleri bilgileri hayatlarına yansıtmaları ve başarılarına ulaşmaları için her zaman destek olacağız.

12.06.2023 244

12-06-202312-06-202312-06-202312-06-202312-06-202312-06-2023